• InteraktContour – Scrum Master

  “Begeleid het proces zodanig dat multidisciplinaire behandeling op 1 januari 2017 operationeel is op één van onze woonlocaties”. Dat was de opdracht waarmee ik als Scrum Master aan de slag ging voor InteraktContour, een zorgorganisatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Dat deed ik namens Scrum Company.

   

  Sneller, beter en met meer plezier

  Aan het project werken medewerkers met verschillende functies en kwaliteiten. Ik begeleid dit multidisciplinaire team en het project als Scrum Master. Ik zorg dat de scrum-bijeenkomsten worden gevolgd en help het team te leren van wat er gebeurt in het proces. Zo verbeteren we stap voor stap zowel de samenwerking in het team als het resultaat van het project.

   

  Wat is scrum?

  Scrum is een methode waarmee in projecten sneller, beter, met meer flexibiliteit en meer plezier resultaat wordt bereikt. Scrum staat voor continu leren en verbeteren. Ik ben gecertificeerd Scrum Master, ofwel procesbegeleider van projecten met behulp van de Scrum-methode. Dit filmpje van Scrum Company – één van mijn samenwerkingspartners – geeft een korte uitleg over wat Scrum is en voor jouw organisatie kan betekenen:  Scrum in minder dan 5 minuten

   

  Behalve voor InteraktContour werkte ik als Scrum Master voor IJsselheem, Bartimeus Sonneheerdt, Vilans en De6-gemeenten uit Brabant. Daarnaast verzorgde ik introductieworkshops voor zorginstellingen en gemeenten.